У початок

«Укрпошта» планує купити бензовози для роботи на звільнених територіях

АТ «Укрпошта» оголошує торги на закупівлю напівпричепів-паливозаправників для роботи на звільнених від окупації територіях України. Про це повідомляє генеральний директор підприємства Ігор Смілянський на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Сьогодні робимо черговий крок й оголошуємо торги на закупівлю напівпричепів-паливозаправників, які дадуть можливість швидко розпочати роботу, поки буде поновлено АЗС. Купуємо, як завжди, чесно й Прозорро», – написав Ігор Смілянський у своєму пості.

Згідно з інформацією, оприлюдненою на сайті «Прозорро», йдеться про придбання двох бензовозів за ціною (за одиницю), що не перевищує 5,035 млн грн. Термін постачання – 31 серпня 2024 року.

Зі слів І.Смілянського, «Укрпошта» завчасно готується працювати на звільнених територіях. «Після моїх поїздок на Луганщину, фото Мар‘їнки і Бахмута розуміємо, що нас чекає знищена інфраструктура, проте ми знаємо, як і що робити», – додав він.

Як пояснив гендиректор «Укрпошти», за рік війни в окремих регіонах компанія повністю перейшла на пересувні відділення. «Їх також запускаємо першими на щойно деокупованих територіях, бо зазвичай наші звичайні фізичні відділення повністю зруйновано. Тож участь у цьому тендері робить вас також учасником соціально-важливої місії», – зазначив він.

В «Укрпошті» також додали, що з часом планують обладнати контейнерні відділення, тож забезпечення деокупованих територій пальним – один із пріоритетів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти