У початок

«Укрнафта» запрошує власників спецтехніки до співпраці

ПАТ «Укрнафта» планує налагодити співпрацю з власниками спеціальної, вантажної й пасажирської техніки до співпраці у низці областей України. Про це повідомляється на сайті компанії.

Як зазначається у повідомленні, «Укрнафта» запрошує власників спеціальної, вантажної і пасажирської техніки для виконання замовлень у Сумській, Чернігівській, Полтавській, Івано-Франківській і Львівській областях.

«Затверджена виробнича програма нафтогазовидобувних управлінь ПАТ «Укрнафта» потребує залучення додаткової спеціальної техніки сторонніх підрядників на умовах оренди», – пояснюють у компанії.

З власниками потрібної спеціальної техніки компанія готова обговорювати низку умов: співпраці, термінів і вартості передислокації,  встановлення справедливої тарифної сітки з вказанням мінімальних обсягів замовлень.

«Найбільше потрібні тягачі (6х6, 6х4) з напівпричепами (з підставками для перевезення труб), трубовози (причіп-розпуск), тракторна техніка (екскаватори, бульдозери, тракторні тягачі), цистерни з можливістю проїзду в умовах складного бездоріжжя (шасі 6х6, 6х4), автомобільні крани (шасі 6х6, 6х4)», – повідомляє прес-служба «Укрнафти», додаючи, що з детальним переліком потрібної техніки й контактами відповідальних співробітників можна ознайомитися за посиланням, опублікованим на сайті компанії.

Як писав enkorr раніше, «Укрнафта» оголосила тендери на ремонти раніше законсервованих свердловин загальною очікуваною вартістю понад 634 млн грн.

Нагадаємо, «Укрнафта» 2023 року планує збільшити видобуток нафти на 5,8% (на 0,077 млн т) порівняно з минулим роком — до 1,447 млн т, газу — на 0,3% (на 0,003 млн куб. м), до 1 04 млрд куб. м.

Що стосується більш далекоглядних планів з видобутку, то йдеться про збільшення до 3 млн т нафти на рік через п’ять років.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти