У початок

«Укрнафта» залучить сторонніх підрядників для нафтосервісних робіт

ПАТ «Укрнафта» ініціює створення системи нафтосервісних послуг за рахунок власних можливостей і залучення сторонніх підрядників. Про це повідомляє директор компанії Сергій Корецький на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Наразі компанії критично бракує верстатів, які виконують капітальний ремонт свердловин. КРС – це звична для нафтовидобутку операція. Їх компанія проводить сотнями упродовж року», – йдеться у повідомленні.  

Як зазначає Корецький, ці верстати виходять з ладу через зношеність, бо найновіший із них виготовлений 2000 року.

«Обладнання – радянського, російського й білоруського виробництва. Це ускладнює процес технічного обслуговування, оскільки нові запчастини для нього зі зрозумілих причин «Укрнафта» не купуватиме», – каже він, додаючи, що наразі ще вдається знайти потрібні запчастини на внутрішньому ринку, а паралельно компанія готується до переходу на обладнання світових стандартів.

«Та КРС потрібно проводити тут і зараз. Тому «Укрнафта» планує об'єднати зусилля всієї галузі для підтримки українського нафтогазовидобутку», – підсумував очільник компанії.

Задля цього «Укрнафта» планує залучити до співпраці сервісні компанії на проведення широкого спектру технологічних операцій. Це, упевнені на підприємстві, дасть змогу оперативно реагувати на вихід із ладу техніки й швидше і ефективніше проводити планові ремонти.

Як повідомляв раніше enkorr, «Укрнафта» має намір залучити партнерів для співпраці в проєктах зі збільшення видобутку, буріння й розвідки родовищ.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти