У початок

«Укрнафта» створила власний мобільний застосунок

З’явився мобільний застосунок від UKRNAFTA, який надає клієнтам-користувачам низку переваг. Про це йдеться на сторінці компанії у мережі Facebook.

ПАТ «Укрнафта» запропонувала водіям мобільний застосунок, де буде сконцентровано знижки й бонуси, а також зручна мапа АЗС.

«Уперше в історії мережа АЗС UKRNAFTA розробила і впровадила власний мобільний застосунок для клієнтів. Його можна завантажити з Apple Store та Google Play Market», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у прес-службі компанії, застосунок передбачає швидку й зручну реєстрацію, має зрозумілий і простий інтерфейс. А щоб скористатися усіма його перевагами, досить просто відсканувати код на головній сторінці застосунку.

«Після першої реєстрації кожен клієнт отримує вітальний бонус. Він діятиме до 31 грудня 2024 року на перші 50 л пального! Це знижка обсягом 2 грн/літр при купівлі бензинів і дизелю, 0,5 грн/літр – на скраплений газ. Вона нараховується автоматично при скануванні QR-коду», – пояснюють у компанії.

Виняток – придбання пального в паливний гаманець застосунку та при оплаті пального послугою NaftaPAY.

Окрім зазначеного вище, застосунок для клієнтів АЗС UKRNAFTA надає ще низку переваг. Серед них такі:  

  • купівля пального за поточними цінами на паливний гаманець в онлайн-режимі;
  • зручна мапа АЗС для планування маршруту;
  • новини й акції мережі;
  • зручний спосіб розрахунків, включно з банківськими картами та безконтактною онлайн-оплатою за допомогою QR-коду;
  • історія транзакцій.

Подробиці та умови використання застосунку можна дізнатися на сайті компанії.

«UKRNAFTA продовжить впроваджувати нові послуги й сервіси у застосунку. Разом із розвитком мережі АЗС він ставатиме ще більш надійним і зручним», – запевняють в «Укрнафті».

Як повідомляв enkorr раніше, «Укрнафта» розпочала на своїх АЗС реалізацію арктичного ДП.

Довідка enkorr  

Мережа АЗС UKRNAFTA – найбільша в країні монобрендова мережа з 459 автозаправних комплексів, що пропонує пальне європейської якості.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти