У початок

«Укрнафта» постачатиме пальне аграріям – Корецький

ПАТ «Укрнафта» здійснюватиме постачання пального виробникам сільськогосподарської продукції. Про це повідомляє директор компанії Сергій Корецький на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Ми підписали Меморандум про співпрацю з Kernel, однією з ключових аграрних компаній України, – йдеться у повідомленні. – Разом з нашим новим партнером погодили обсяги постачання в рамках річних угод і зафіксували формульне ціноутворення на основі міжнародних котирувань».

Як зазначає Сергій Корецький, також документом передбачено розвиток спотових закупівель пального. Тобто, якщо попит Kernel перевищуватиме обсяги довгострокових домовленостей, «Укрнафта» готова на взаємовигідних умовах збільшити постачання світлих нафтопродуктів.

«Сільське господарство й переробна промисловість – найбільші українські експортери, чия безперебійна робота є важливою для макроекономічної стабільності України. Крім того, забезпечення надійних довгострокових поставок пального для аграрної галузі – це наш внесок у продовольчу безпеку держави й світу», – підсумував Корецький.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти