У початок

«Укрнафта» оголосила тендери на три газові міні-ТЕЦ

ПАТ «Укрнафта» оголосило на електронній платформі для закупівель Prozorro тендер на придбання газопоршневих когенераційних установок. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook. 

Як зазначається у повідомленні, «Укрнафта» закуповує три газопоршневі когенераційні установки загальною потужністю від 72 МВт, з послугами монтажу і введення в експлуатацію.

Відповідні тендери опубліковано в державній системі закупівель Prozorro.

«Перша установка, загальною потужністю 27-30 МВт, повинна мати 3 газопоршневі двигуни, електричний коефіцієнт корисної дії не менше 46%, – повідомляють у компанії. – Друга – 27-30 МВт, три газопоршневі двигуни, електричний ККД не менше 46%. Третя – 18-20 МВт, 2 газопоршневі двигуни. Електричний ККД не менше 46%».

Очікувана вартість першої й другої станцій – по 960 141 734,58 грн (без ПДВ) кожна, третьої – 640 094 489,72 грн (без ПДВ).

Кінцевий термін подання документації на всі три тендери – 27 липня 2024 р..

Термін постачання установок – 31 грудня 2024 р..

В «Укрнафті» акцентують, що всі три установки мають бути новими й мати відповідні системи віддаленого контролю та безпеки.

Монтаж, шеф-нагляд за монтажем, пусконалагоджувальні роботи, випробування і введення в експлуатацію здійснюється переможцем тендеру. Також саме постачальник установок має провести навчання для персоналу.

Гарантія на кожну установку – не менше ніж 24 місяці з дати постачання.

Встановлення трьох сучасних електростанцій, кажуть в «Укрнафті», дозволить компанії підтримати власні технологічні потреби й посилити енергосистему України.

Як писав enkorr раніше, «Укрнафта» придбає 9 паропромислових пересувних установок для власних потреб.  

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти