У початок

«Укрнафта» допомогла фонду Притули купити 40 пікапів для військових (фото)

ПАТ «Укрнафта» профінансувало придбання 40 нових пікапів Mitsubishi L200 для військових. Про це повідомляється на сторінці компанії у мережі Facebook.

«Укрнафта» спільно з фондом Притули закупили й завезли 40 новеньких пікапів Mitsubishi L200 для Сил оборони.

Компанія надала на придбання легкої колісної техніки, яка вкрай важлива для фронтової логістики, 37 266 480 грн, завдяки чому й стало можливим завезти військовим таку велику партію пікапів. 

Також, як повідомив Сергій Притула у Facebook, нещодавно фонд передав 9 квадроциклів для Державної прикордонної служби України на загальну суму 3 958 859 грн. Таке посилення військових-прикордонників стало можливим завдяки фінансовій допомозі Оператора ГТС України.

А для Державної спеціальної служби транспорту для розмінування Харківщини 2 034 540 грн передав Help Ukraine Now, що дало змогу закупити для розмінувальників два пікапи Mitsubishi L200.

Як писав enkorr раніше, «Укрнафта» у травні закупила для армії дрони й квадрокоптери, придбала 8 мінометів для десантних військ.

Видання також повідомляло, що у березні «Укрнафта» закупила техніки для армії на 62,6 млн грн, а потім придбала для фронту 79 пікапів на 71 млн грн.

Писали ми й про те, що у січні «Укрнафта» закупила для фронту техніки на 33,4 млн грн, у лютому – придбала для армії БпЛА на 52 млн грн.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти