У початок

«Укрнафта» 2023 року збільшила проливи в мережі АЗК на 10%

Мережа АЗК «Укрнафти» за 2023 рік збільшила проливи на 10%, обсяг непаливних чеків – на 43%, товарообіг за січень-жовтень зріс на 43%. Ці й інші результати роботи компанії було представлено на профільній конференції Petroleum & LPG Ukraine 2023, повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

Як зазначають у компанії, один з найголовніших здобутків – допомога армії. На це час «Укрнафта» вже виділила 700 млн грн на допомогу ЗСУ: на броньовану техніку, дрони, пікапи, озброєння. До кінця 2023-го планується виділити 1,5 млрд грн.

«Основна задача бізнесу, державного і приватного: створити й утримати надійний тил для міцного фронту», – звважає директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький.

«Що хоче знати кожен воїн на передовій? Що його родина забезпечена необхідним. Що мамі привезли інсулін. Що сім'я – це особливо стосується тих, хто живе в селах, – мають дрова для обігріву. Це може здаватися дрібницею, та насправді саме в таких проявах людяності й розкривається взаємопідтримка, яка гріє серця захисників. Тому прошу всіх: допомагайте нашим воїнам, допомагайте їх родинам, допомагайте чим можете, і як можете», – сказав він.

Як зазначив Корецький, компанія активно розвивається: у першому півріччі чистий прибуток становив 14,1 млрд грн; сплачено 12,3 млрд грн податків. До кінця року планується 95 млрд доходу і сплата 27 млрд грн податків. Також до кінця 2023 року буде здійснено буріння 9 нових свердловин, 2024 року планується 30 нових свердловин.

«Розвивається і мережа – на 10% більше проливів, на 43% більше непаливних чеків, на 30% зростання товарообігу у січні-жовтні 2023. Конверсія між непаливними й паливними чеками піднялась на 73%, з 0,13 до 0,23», – йдеться у повідомленні.

Зростає бізнес-сегмент: було запущено NAFTAКартка й паливні талони, відсоток комерційних проливів виріс з 0 до 37-ми, додають у компанії.

«Компанія працює в усіх регіонах країни – йдеться як про роздріб, так і про оптовий продаж вуглеводнів, а також реалізує ресурс через відкриті біржові майданчики, – підсумував заступник директора з комерційних питань Сергій Федоренко.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти