У початок

«Укргазвидобування» відновило свердловину на Полтавщині

АТ «Укргазвидобування» (УГВ) відновило свердловину в Полтавській області, яка забезпечує біля 200 тис. куб. м газу на добу. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці УГВ у Facebook.

«Наші фахівці відновили свердловину в Полтавській області, яка тепер забезпечує близько 200 тис. куб. м газу на добу», – повідомляє прес-служба компанії.

В УГВ зазначають, що вперше розвідувальну свердловину запустили в роботу ще 2008 року, тоді новий поклад забезпечив значний приплив вуглеводнів. Відтоді свердловина дала понад 83 млн куб. українського газу, але з часом почала зменшувати свій дебіт і остаточно зупинилася.

Тому, кажуть в «Укргазвидобуванні», спеціалісти компанії почали шукати рішення для її відновлення.

«Фахівці з геологорозробки і геофізики нашого управління переглянули наявні геофізичні відомості про свердловину й запропонували випробувати перспективні горизонти, які залягають вище раніше експлуатованих. Для цього після тривалого аналізу й консультацій вирішили провести капітальний ремонт свердловини», – зазначила Людмила Лагура, начальник відділу розробки родовищ ГПУ «Полтавагазвидобування».

Ремонтні роботи, йдеться у повідомленні, виконували фахівці філії «УГВ-Сервіс» власним обладнанням.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти