У початок

«Укравтогаз» зупинив роботу всіх своїх АГНКС

У вересні найбільша в країні мережа АГНКС «Укравтогаз» припинила реалізацію метану, поетапно зупинивши роботу всіх своїх працюючих станцій. Повідомлення про це оприлюднено на сайті компанії.

Згідно з повідомленнями, упродовж вересня було здійснено 7 етапів припинення роботи станцій. Як повідомляв раніше enkorr, спочатку було зупинено 11 станцій: 1-го (в містах Одесі й Долині), 2-го (Свалява й Хуст), 7-го (Бориспіль), 9-го (Ужгород і Червоноград), 13-го (Харків, Дрогобич) і 15-го (Львів, Олександрія).

Останній епап зупинки роботи АГНКС, зазначено на сайті, відбувся 16 вересня, коли припинили свою роботу разом 17 станцій.

Наразі, як видно з карти мережі, усі станції «Укравтогазу», які розташовано на підконтрольній Україні території, позначено як тимчасово зупинені, а також 9 станцій розташовано на окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Як писав enkorr, мережа АГНКС «Укравтогаз» через високі ціни й несприятливу кон'юнктуру на ринку з 1 лютого 2022 року припинила комерційну заправку автотранспорту на всіх своїх станціях.

Проте з початком літа почали працювати 32 заправних станції «Укравтогазу», а за якийсь час компанія планувала запустити ще 8 станцій.

Довідка enkorr

ДП «Укравтогаз» увійшло у нафтовий дивізіон «Нафтогазу». Мережа нараховує 90 автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій, з яких 9 станом на початок повномасштабного вторгнення залишалося на непідконтрольних Україні територіях. Компанія охоплює третину ринку з продажу стисненого природного газу в Україні.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти