У початок

«Укравтогаз» підняв ціну на CNG до 44,88 грн/куб. м

Найбільша в країні мережа АГНКС «Укравтогаз» підняла ціну на CNG на 1,68 грн – до 44,88 грн/ куб. м. Повідомлення про це оприлюднено на офіційному сайті компанії.

«Повідомляємо, що з 07:00 години 01.08.2022 ціна на CNG в мережі ДП «Укравтогаз» становитиме 44,88 грн/м3», – йдеться у повідомленні. Головним чинником здорожчання продукту в компанії називають зростання вартості сировини – природного газу.

Останній раз, на 1,56 грн, «Укравтогаз» піднімав ціну на свій продукт 11 травня цього року – з 41,64 грн/куб. м до 43,20 грн/куб. м.

Як повідомляв enkorr, в середині липня ц.р. мережа АГНКС «Укравтогаз» відновила роботу ще 23 своїх станцій – загалом до 27-ми.

Наразі у компанії зазначають, що ведеться робота з відновленя виробництва й реалізації CNG ще на двох АГНКС, у Вінниці й Гайсині.

Довідка enkorr

ДП «Укравтогаз» увійшло у нафтовий дивізіон «Нафтогазу». Мережа нараховує 90 автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій, з яких 9 станом на початок повномасштабного вторгнення залишалося на непідконтрольних Україні територіях. Компанія охоплює третину ринку з продажу стисненого природного газу в Україні.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти