У початок

Українські дрони атакували нафтобазу у бєлгородській області

Українські дрони атакували нафтобазу «губкінська» у бєлгородській області росії. Про це пише «Укрінформ» із посиланням на джерело у Службі безпеки України.

«Безпілотники уразили нафтобазу «губкінська» в бєлгородській області. росіяни у соцмережах повідомляли про серію вибухів і займання на території нафтобази, а також про роботу систем ППО», – зазначив співрозмовник агентства.

У СБУ також додали, що окрім складу з КАБами на аеродромі «морозовськ» у ростовській області, який вразили сьогодні Сили оборони, розміщувалась ворожа ППО й авіаційна техніка.

«Спецоперація проводилася спільно із ГУР і Силами оборони. Українські безпілотники відпрацювали на відмінно, влучивши у склад авіаційних боєприпасів. Детонація була така, що місцевим жителям не вистачило запасу лайки, щоб описати свої враження від масштабу вибухів і розквітлої «бавовни», – повідомили в СБУ.

Зазначається, що російська влада намагається приховати приліт по військовому об'єкту і повідомляє, що горять лише якісь складські приміщення.

Як повідомлялося, у ніч проти 27 липня безпілотники атакували нафтопереробний завод «роснєфті» й військовий аеродром «дягілєво» у рязанській області рф.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти