У початок

OKKO зібрала вже 250 млн грн на «Пульстрони»

Мережа АЗК ОККО накопичила вже 250 млн грн на комплекси розвідки й знищення ворога «Пульстрони» для десантно-штурмових військ (ДШВ). Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«Половина, 50%, екватор — називай, як хочеш, але ми це зробили! Спільними зусиллями вже закумульовано 250 млн, а це 5 із 10 «Пульстронів»!» – йдеться у повідомленні.   

Як зазначається, на фронт незабаром відправиться ще один такий комплекс розвідки й знищення.

Нагадаємо, у нього входять ударні й розвідувальні БпЛА, пікапи, старлінки, портативні радіостанції, пристрої безперервного живлення, а також засоби зв'язку й управління.

«Це не може не тішити й не надихати завершити іншу половину «Око за око 3» якнайшвидше. Єдине, що ми можемо сказати: не стримуй себе і прямуй з порожнім баком заправлятися пальним PULLS», – додали в ОККО.

Нагадаємо, у рамках спільної ініціативи «Око за око З» мережа ОККО і фонд «Повернись живим» мають на меті придбати 10 «Пульстронів» для ДШВ.  Задля цього компанія перераховує по 1 грн з кожного проданого літра пального PULLS. Долучитися можна і придбавши на АЗК компанії фірмовий енергетичний напій PULLS: на придбання «Пульстронів» перераховується 5 грн з кожної банки. Фонд «Повернись живим» зі свого боку відкрив спеціальний рахунок для донатів на цей проєкт. Інформація про це – на сторінці «Око за око З».

Як писав enkorr раніше, у червні бригадам десантно-штурмових військ (ДШВ) на донецькому напрямку відвантажено ще 2 комплекси «Пульстрон» за 100 млн грн, тож на фронті вже працює три таких комплекси.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти