У початок

УГВ з початку 2022 року дало 1%-ий приріст видобутку газу

«Укргазвидобування», працюючи у надзвичайно складних умовах, з початку поточного року зберігає 1%-ий «плюс» у видобутку природного газу. Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці компанії.

«З початку року ми видобули на понад 1% більше, ніж за такий самий період 2021-го, – сказано у повідомленні. – Більшість наших газових промислів продовжує стабільно видобувати газ, за винятком низки об’єктів у найгарячіших точках. Нам практично вдалося втримати добовий видобуток на довоєнному рівні – зниження становить лише близько 5%. І наші фахівці продовжують бурити нові свердловини й виконувати сервісні операції з інтенсифікації видобутку в безпечних регіонах, щоб мінімізувати це скорочення».

В УГВ зазначають, що цього тижня компанія успішно запустила в роботу нову свердловину.

Також, повідомляють у прес-службі, починаючи з першого дня війни, компанія надає допомогу захисникам України – із 24-го лютого вже надано гуманітарної допомоги на загальну суму 500 млн грн. Зокрема йдеться про техніку, пальне, необхідні засоби захисту, різні матеріали, продукти тощо.

«Разом із благодійним фондом Western Volunteer Hub ми долучилися до відправки понад 300 тон гуманітарних вантажів у міста, які найбільше їх потребують у Харківській, Сумській, Чернігівській, Одеській, Житомирській, Дніпропетровській областях, та облаштовували центри для переселенців на Львівщині», – зазначають в «Укргазвидолбуванні».

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти