У початок

УГВ відкрило дві заправних станції на звільнених територіях

На звільнених від російських загарбників територіях України знову запрацювали дві станції АТ «Укргазвидобування» під брендом U.GO. Про це enkorr повідомили учасники ринку.

Як зазначають джерела видання, на цьому тижні запрацювали дві станції УГВ, які було зупинено, поки територія, де їх розташовано, перебувала під окупацією. Йдеться про місто Балаклію й село Шевченкове.

«Відновила свою роботу АЗС-1 у м. Балаклія, яку розташовано на вулиці Харківській, 19», – сказав один зі співрозмовників enkorr.  

Зі слів другого джерела, також відновлено роботу АЗК-3 в с. Огурцівка Шевченківського району Харківщини.  

На обох станціях бензин А-92 коштує 51 грн/л, А-95 – 52 грн/л, дизпальне – 56 грн/л, скраплений автомобільний газ – 27,90 грн/л. Ціни аналогічні у всій мережі АЗК.  

Як відомо, мережа АЗК U.GO працює в Харкові, Харківській і Полтавській областях, загалом нараховуючи 22 станції, дві з яких відновили свою роботу.

Як повідомляв раніше enkorr, група «Нафтогаз» уже почала запускати роботу автозаправних комплексів арештованої мережі Glusco під брендом U.GO.

Наразі під брендом U.GO вже працює 28 станцій Glusco. З них по 9 – у Києві й Київській області, 8 – на Дніпропетровщині й 2 – у Львівській області. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти