У початок

УГВ пробурило свердловину потужністю 460 тис. куб. м на добу

АТ «Укргазвидобування» пробурило розвідувальну свердловину потужністю 460 тис. куб. м газу на добу. Про це йдеться на офіційному сайті компанії.  

Як зазначається у повідомленні, «Укргазвидобування», що є частиною групи «Нафтогаз», пробурило розвідувальну свердловину, яка відкрила новий нафтогазовий поклад на вже виснаженому родовищі.

«Це одна з потужних свердловин, які УГВ запустило в березні цього року. Її добовий дебіт сягнув понад 460 тис. куб. м газу на добу. Вона має найвищі показники видобутку серед свердловин, які компанія ввела в експлуатацію протягом останніх 2,5 року. Це важливе досягнення для нас», – зазначив очільник групи «Нафтогаз» Олексій Чернишов.

У компанії акцентують, що успіх став можливим завдяки сучасним підходам до обробки геологічної інформації, зокрема матеріалів 3D-сейсморозвідки, що дало змогу ідентифікувати раніше нерозвіданий поклад і визначити оптимальну точку для буріння.

«Це спільне досягнення наших геологів і буровиків, які виконали свою роботу на найвищому рівні. В надскладних умовах воєнного стану ми робимо все, щоб Україна змогла вже наступного опалювального сезону відмовитися від імпорту газу», – повідомив Олег Толмачов, т.в.о. генерального директора УГВ.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти