У початок

У вересні УГВ провело найбільше досліджень родовищ

АТ «Укргазвидобування» (УГВ) провело 266 досліджень на свердловинах, що є найбільшим показником за підсумками вересня. Про це УГВ повідомляє на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Лише за вересень фахівці геофізичного управління «Укргазпромгеофізика», яке є філією Укргазвидобування, виконали 266 виїздів для проведення геофізичних досліджень на родовищах», – йдеться у повідомленні. 

Зі слів т.в.о. гендиректора УГВ Олега Толмачова, цей показник – найбільший за всю історію діяльності філії.  

«Ми оновили парк техніки, завдяки чому вдалося перевести роботу частини геофізичних досліджень на цілодобовий режим. У подальших планах — наростити обсяги, щоб «Укргазпромгеофізика» могла повністю забезпечувати наші потреби», — каже Толмачов.  

Як зазначають у компанії, упродовж останніх 1,5 року «Укргазпромгеофізика» стабільно нарощує обсяги досліджень, а за 9 місяців 2023 року було здійснено понад 2 тис. виїздів. Цей показник на 50% більший, ніж за аналогічний період торік.  

«Укргазпромгеофізика» виконує понад 80% геофізичних досліджень на свердловинах «Укргазвидобування». Це роботи на різних етапах життя свердловин — від буріння до введення в експлуатацію. Їхня мета — зібрати максимальну кількість даних щодо перспектив отримання вуглеводнів», — пояснив Олег Толмачов.

Як повідомляв enkorr раніше, АТ «Укргазвидобування» планує 2023 року наростити видобуток газу з нових свердловин до 1 млрд куб. м.

Нагадаємо, перед УГВ стоїть мета – збільшити 2023 року видобуток природного газу на 8% (на 1 млрд куб. м) – до 13,5 млрд куб. м. 2022 року компанія видобула 12,5 млрд куб. м природного газу (товарного), що на 3% менше, ніж 2021-го.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти