У початок

У січні термінал у Дебогоже працював з перевищенням потужності

У січні цього року паливна база в Дебогоже зафіксувала рекордний товарообіг, вивантаживши на дві третини більше палива, ніж у січні 2022 року. PERN повідомила, що там вивантажила майже 350 тис. тонн. м куб палива, що більше від поточної номінальної потужності бази.

База в Дебогоже теж зафіксувала 70%-ве зростання обсягів палива, реалізованого на ринок залізницею, що також підтверджує доцільність інвестицій, пов’язаних із розвитком інфраструктури в цій сфері.

Компанія оголосила, що сьогодні база реалізує максимально можливі обсяги, і PERN інвестує, щоб примножити можливості в цьому плані. Прикладом є будівництво нових резервуарів, яке є результатом зростаючого попиту клієнтів PERN на імпорт дизельного пального морем.

Павло Станчик, президент PERN, цитований у комюніке, зазначив, що складські потужності компанії на базі Дебогоже поступово перекласифікуються як торгові послуги, обмежуючи обов’язкові послуги зі зберігання запасів до мінімуму. Однак попит зростає, тому здійснюються додаткові інвестиції. Крім розширення потужностей, потрібних для прийому палива з цистерн, необхідно збільшити вантажопідйомність залізничного транспорту. При цьому компанія проводить модернізацію під’їзної колії, приймально-приймальних колій і колій у межах залізничної АЗС.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти