У початок

У ростовській області рф третю добу палає нафтобаза в пролєтарському

Після атаки українськими безпілотниками, яка сталася 18 й 19 серпня, третю добу не можуть загасити нафтобазу у пролєтарському ростовської області росії. Про це повідомляють російські телеграм-канали.

Наразі, як пише телеграм-канал Baza, «площа загоряння на нафтобазі в пролєтарську ростовської області, атакованої БпЛА, на третю добу зросла до 10 тис. кв. м.

Губернатор васілій голубєв на своєму телеграм-каналі повідомив, що вогонь через «падіння уламків» спалахнув у двох місткостях із дизельним пальним, але загасити пожежу «першої доби не вдалося, хоча залучили три пожежні потяги».

У результаті посторної атаки спалахнуло вже 11 резервуарів з пальним.

Телеграм-канал Baza пише, що нафтобаза під ростовом – одна з найбільших у прифронтовому регіоні рф. За даними каналу, сьогодні під час гасіння відбулася розгерметизація кількох місткостей із пальним — стався вибух, у небо піднялися величезні стовпи полум'я.

Наразі площа загоряння ще більше зросла й становить до 10 тис. кв. м. Зараз там горять 22 цистерни з паливом і, ймовірно, горітимуть ще кілька днів. Зі слів голови адміністрації пролєтарського району області валєрія горніча, на боротьбу з вогнем готують пожежну авіацію. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти