У початок

У порту Рені вибухнув бензовоз, є жертви (фото)

Вчора, 19 липня, близько 21:20 у порту міста Рені на Одещині відбулося займання бензовоза, внаслідок чого одна людина загинула і ще одна отримала важкі опіки. Про це повідомило ГУ ДСНС в Одеській області.

Зазначається, що пожежа сталася під час повітряної тривоги у місті, що спричинило чутки про обстріл з боку російських окупантів. Проте вибух стався через розгерметизацію цистерни бензовоза.

«Сьогодні о 21:23 надійшло повідомлення про розгерметизацію цистерни автомобільного бензовоза (вибух) на території морського торговельного порту у місті Рені Ізмаїльського району. Підрозділи спрямовувались за підвищеним номером виклику. Після прибуття на місце виклику встановлено загорання 3-х  автоцистерн з паливно-мастильними матеріалами. О 22:00 пожежу локалізовано й о 22:48 ліквідовано на площі 600 кв. м. На місці пожежі біля згорілої автоцистерни виявлено тіло загиблого чоловіка», – йдеться у повідомленні.

У результаті події ще один чоловік, 1978 року народження, отримав 95% опіків тіла і наразі перебуває у ренійській лікарні у важкому стані.

Слід зазначити, що загоряння бензовозу відбулось при зливанні пального з танкера у бензовоз прямим методом.

ДСНС повідомляє, що у гасінні пожежі брали участь 5 одиниць спеціалізованої техніки і 25 рятувальників.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти