У початок

У Києві на станції WOG відкрився KFC (фото)

На початку січня 2023 року в Києві на Севастопольській площі, 5 після реновації відкрився автозаправний комплекс WOG. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

Родзинкою реновації саме цього АЗК, як зазначили у компанії, є розміщення під одним дахом із заправним комплексом ресторану швидкого харчування KFC.

«Це перший заклад американської мережі швидкого харчування, який працюватиме на території АЗК WOG. Ресторан обслуговуватиме гостей як у залі, так і на лінії KFC-драйв. Ми впевнені, що така колаборація буде на користь обом брендам, і наші гості позитивно оцінять покращений клієнтський сервіс», — розповіли у WOG.

Окрім цього, оновлений АЗК пропонує гостям сервіс для кожного.

«Це й адаптовані для дітей санвузли і зони кафе з зарядними пристроями для одразу трьох типів гаджетів, професійне освітлення, яке забезпечує комфорт для клієнтів і відсутність «холодних зон». Це багатофункціональний кавовий острів, який зустрічає гостей одразу біля входу, та, окрім уже легендарної найкавовішої кави від WOG, пропонує покращену ергономіку й розведення трафіків. Інтегрована в острів «барна стійка» забезпечує додаткову зону посадки зі змогою працювати чи заряджати гаджети, адже чи не кожен АЗК сьогодні виконує роль імпровізованого коворкінгу», — йдеться у повідомлені.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти