У початок

TotalEnergies прогнозує власний видобуток нафти на рівні 2,45 мбне у II кварталі

Французька нафтова компанія TotalEnergies заявила 16 липня, що її рівень виробництва вуглеводнів у ІІ кварталі досягне верхньої межі орієнтовного діапазону, тоді як тиск на рентабельність нафтоперероблення буде частково зменшено завдяки більшому використанню нафтопереробних заводів (НПЗ).

Квартальні прибутки TotalEnergies має бути опубліковано 25 липня, й інвестори уважно спостерігають за компанією та її аналогами, оскільки маржа нафтоперероблення знижується через зниження попиту на бензин. Раніше цього місяця компанія BP, яку зареєстровано на біржі Лондона, опублікувала попередження про прибуток.

Total очікує, що виробництво викопного палива досягне верхньої межі раніше від оголошеного діапазону, близько 2,45 мбне (млн барелів нафтового еквівалента) на день.

Очікується, що його бізнес Integrated Power отримає прибуток близько $500 млн, а квартальний грошовий потік відповідатиме прогнозу від 2,5 до 3 млрд доларів. Результати СПГ в основному відповідають показникам І кварталу.

Акції TotalEnergies впали приблизно на 0,8% на ранніх торгах у вівторок, відповідно до більш широкого ринку.

«Оновлення торгових операцій TTE загалом виглядає вбудованим і повинно призвести до обмежених змін консенсусних доходів», — сказав аналітик Jefferies Джакомо Ромео в аналітичній записці.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти