У початок

TotalEnergies постачила першу партію СПГ на новий термінал в Індії

TotalEnergies здійснила перше постачання скрапленого природного газу (СПГ) на новий термінал в Індії, початок комерційної експлуатації якого планується на кінець травня, випливає з прес-релізу французької компанії.

«Ми раді завершити перше постачання СПГ на новий термінал у Дхамрі, розроблений у партнерстві з Adani, з вантажем із Катару», — наводяться в прес-релізі слова старшого віце-президента з СПГ у компанії Тома Моріса (Thomas Maurisse).

Відповідно до релізу, термінал СПГ у Дхамрі має потужність регазифікації (перетворення СПГ з рідкого стану на газоподібний) 5 млн метричних тонн СПГ на рік, що збільшує на понад 10% загальну регазифікаційну потужність Індії. Термінал управляється Adani Total Private Limited, спільним підприємством Adani та TotalEnergies з рівними частками участі.

Це постачання дозволить поступово вводити термінал в експлуатацію, початок його комерційної діяльності очікується наприкінці травня, уточнює компанія.

Французька TotalEnergies – одна з найбільших енергетичних компаній у світі. Працює у більш ніж 130 країнах, видобуває нафту й газ у Європі, на Близькому Сході й Північній Африці, в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, а також у Північній і Південній Америці. Штат співробітників включає понад 100 тисяч чоловік. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти