У початок

TotalEnergies побудує в Іспанії 48 електростанцій

Французька TotalEnergies побудує в Іспанії 48 електростанцій, випливає з прес-релізу компанії.

«Компанія TotalEnergies отримала від іспанської влади (Міністерства розвитку енергетики та автономних об'єднань) позитивну оцінку впливу на навколишнє середовище для приблизно 3 ГВт встановленої потужності. Цей позитивний результат відноситься до 48 електростанцій, які TotalEnergies будуватиме в Мадридському регіоні (встановлена потужність ), у регіоні Мурсія (понад 350 МВт), у Кастилії-Ла-Манчі (понад 300 МВт), в Андалусії (263 МВт) та в Арагоні (близько 150 МВт)», — йдеться у повідомленні.

Компанія уточнює, що перші електростанції буде введено в експлуатацію на початку 2024 року.

Ці станції вироблятимуть близько 6 тис. гігават на годину чистої енергії на рік, що достатньо для задоволення річної потреби в електроенергії майже 4 мільйонів людей. Вони також дозволять запобігти викиду в атмосферу близько 50 млн тонн вуглекислого газу протягом терміну служби.

Французька TotalEnergies – одна з найбільших енергетичних компаній у світі. Працює у більш ніж 130 країнах, видобуває нафту й газ у Європі, на Близькому Сході й у Північній Африці, в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, а також у Північній і Південній Америці.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти