У початок

TotalEnergies підпише угоди про постачання CПГ в Індію й Південну Корею

TotalEnergies анонсувала підписання угод з індійською IOCL і південнокорейською Korea South-East Power про постачання скрапленого природного газу (СПГ) до цих країн, повідомляється в прес-релізі на сайті компанії.

«Відповідно до своєї стратегії розвитку бізнесу з виробництва СПГ TotalEnergies оголошує про підписання двох нових середньострокових і довгострокових контрактів на СПГ в Азії: договору купівлі-продажу з індійською нафтовою корпорацією IOCL на постачання в Індію до 800 тис. тонн СПГ терміном на 10 років з 2026 року; та угоди з Korea South-East Power про постачання у Південну Корею приблизно 500 тис. тонн СПГ на рік протягом п'яти років, починаючи з 2027 року», – повідомляється у релізі.

На думку компанії, ці угоди дадуть змогу TotalEnergies забезпечити середньострокові ринки збуту для свого глобального портфеля постачання СПГ й зміцнити свої позиції на азійських ринках.

«Ми дуже раді, що IOCL і Korea South-Еast Power обрали нас для постачання СПГ в Індію й Корею», – сказав старший віцепрезидент з СПГ компанії TotalEnergies Грегорі Жоффруа.

Французька TotalEnergies – одна з найбільших енергетичних компаній у світі. Працює майже у 130 країнах, видобуває нафту й газ у Європі, на Близькому Сході й у Північній Африці, в Азійсько-Тихоокеанському регіоні, а також у Північній і Південній Америці. Штат компанії перевищує 100 тис. чоловік.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти