У початок

TotalEnergies інвестує в японський водневий фонд

У Франції TotalEnergies оголосила про свої інвестиції в Японський водневий фонд, об’єднавши зусилля з великими японськими корпораціями, включаючи Toyota й Iwatani, у рамках ініціативи вартістю $400 млн, спрямованої на розробку низьковуглецевих водневих технологій для глобальних зусиль з декарбонізації. Про це повідомляє Biofuel Digest.

Як єдиний неяпонський інвестор у фонді, TotalEnergies позиціює свій намір використовувати потужність промисловості Японії у водневих технологіях для просування власної стратегії енергетичного переходу. Фонд, яким керує Advantage Partners і заснований Японською водневою асоціацією, що налічує 440 членів, прагне розширити ланцюжок створення вартості водню в Японії, одночасно просуваючи стійкі енергетичні рішення в усьому світі.

Хелле Крістофферсен, президент Азії й член Виконавчого комітету TotalEnergies, сказала: «Ця ініціатива узгоджується з нашими амбіціями бути глобальним гравцем в енергетичному переході, а також дозволить нам використовувати динамізм водневої екосистеми в японській промисловості».

Ця інвестиція ґрунтується на запуску TotalEnergies 2021 року фонду чистої водневої інфраструктури Hy24, створеного у партнерстві з Air Liquide і VINCI.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти