У початок

Тижневий експорт СПГ із США знизився до 23 постачань

За даними Управління енергетичної інформації США (EIA), експорт скрапленого природного газу (СПГ) США впав за тиждень, що закінчився 22 травня, порівняно з попереднім тижнем.

У своєму щотижневому звіті агентство повідомило, що з 16 по 22 травня американські заводи відправили 23 СПГ-вози, що на п'ять партій менше, ніж тижнем раніше.

Посилаючись на дані про судноплавство, надані Bloomberg Finance, EIA заявило, що загальна місткість цих СПГ-суден становить 84 млрд куб. футів.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні постачання природного газу на термінали експорту СПГ США зросли менш ніж на 0,1 млрд куб. футів/добу з минулого тижня, до 12,8 млрд куб. футів/добу.

Постачання природного газу на термінали в Південній Луїзіані зросли на 1,7% (0,1 млрд куб. футів/добу), до 7,5 млрд куб. футів.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки зросли на 0,5% (менше ніж 0,1 млрд куб. футів на день), до 1,2 млрд куб. футів на день.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив сім вантажів, а завод компанії у Корпус-Крісті надіслав чотири партії протягом минулого тижня.

Термінал СПГ у Фріпорті відправив п’ять вантажів, тоді як об’єкт Calcasieu Pass компанії Venture Global LNG, термінал СПГ Cameron компанії Sempra Infrastructure та об’єкт на острові Ельба відвантажили по два вантажі протягом цього періоду.

Крім того, підприємство Cove Point відправило один вантаж протягом звітного тижня.

Freeport LNG, оператор заводу скраплення потужністю 15 млн тонн на рік у Техасі, повідомив LNG Prime минулого тижня, що відновив роботу на всіх своїх трьох лініях скраплення.

20 березня оператор LNG-термінала повідомив, що працює лише третя ланка скраплення.

Відтоді завод відвантажує приблизно один вантаж СПГ на тиждень.

Порівняно з минулим тижнем Freeport LNG відправив на один вантаж більше, тоді як завод Sabine Pass LNG відвантажив на три вантажі менше, а завод Calcasieu Pass – на два вантажі менше.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти