У початок

Зі сльозами на очах: ​​«БРСМ» уперше уклала терм-контракт на бензин А-95

Також є російською мовою

Мережа АЗС «БРСМ-Нафта» уклала тримісячний контракт із «Укргазвидобуванням» на постачання бензину А-92 і А-95. Про це enkorr повідомили в держкомпанії.

Місячний обсяг постачань складе 1 200 тонн, які буде порівну розподілено між марками А-92 і А-95. Згідно з умовами угоди, пальне буде постачатися на харківські АЗС «БРСМ», на яких «Укргазвидобування» вестиме моніторинг якості.

«Ми домовилися, що через кілька тижнів після того, як шебелинський продукт на станціях повністю замінить попередній, ми почнемо проводити вибірковий аналіз пального на відповідність техрегламенту і характеристикам нашого заводу. Аналогічний контроль періодично проходять усі наші контрагенти», – повідомив комерційний директор «Укргазвидобування» Сергій Федоренко.

За його словами, після тестового тримісячного періоду «БРСМ» планує укласти річний терм-контракт, розширивши географію постачань на логістично близькі регіони.

Він також повідомив, що невеликий обсяг бензину у компанії також викупила мережа Мotto.

У Консалтинговій групі «А-95» enkorr повідомили, що не пам'ятають системних закупівель мережею «БРСМ» бензину А-95 у українських і зарубіжних виробників.

«За останні 10 років ми зафіксували постачання А-95 на «БРСМ» двічі: 300 т навесні 2018 року і 420 т у 2014 році», – повідомили в «А-95».

Весь бензин марки А-95 для мережі «БРСМ» виготовляє компанія «Стандарт Ойл 2000» на міні-НПЗ у Гадячі (Полтавська область) і на нафтобазі в с. Переяславське в Київській області. Як показує номенклатура продукції, що закуповується, для приготування бензину А-95 використовується білоруський бензин А-92, розчинники, прямогонний бензин, а також монометиланілін (ММА) – октанозбільшуючий компонент, заборонений до використання в моторних паливах не тільки в Україні, але і в Європі й США.

Обсяг продажів бензинів мережею «БРСМ-Нафта» у 2020 році оцінюється в 130 тис. т, з яких на власне виробництво припало близько 80 тис. т.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти