У початок

Скоро у вашому місті: UPG збільшить парк бензовозів удвічі (фото)

Також є російською мовою

Компанія «Укрпалетсистем» (управляє мережею АЗС UPG) планує до травня 2022 р. придбати 200 бензовозів. Таким чином автопарк буде розширено до 400 одиниць техніки. Про це enkorr повідомили в прес-службі компанії.

«На цю мить у розпорядженні мережі – власний парк паливовозів з 200 одиниць, і до травня-місяця наступного року компанія планує закупити таку ж кількість машин. Цей крок дасть нам змогу оптимізувати логістичні витрати», – розповіли в компанії.

У UPG не повідомили параметри цієї інвестиційної програми, проте, за оцінками Консалтингової групи «А-95», вартість 200 бензовозів на базі нових тягачів з цистерною українського виробництва Everlast або Barrel Dash може досягти $35 млн.

У компанії також відзначили, що на цей час розширення не обмежується наміром подвоїти парк бензовозів, мережа також модернізує існуючі й відкриває нові АЗК.

Так, якщо торік їх було відкрито 7, то станом на початок жовтня цього року один автозаправний комплекс модернізовано й відкрито 6 нових. До кінця цього року планується відкриття ще трьох нових АЗК, а також встановлення стаціонарних зарядних станцій для електромобілів.

Нагадаємо, що 2021 року «Укрпалетсистем» відкрила в Коростені новий зберігаючий комплекс, до якого входять нафтобаза й газонаповнювальна станція.

За оцінками «А-95», інвестиційна програма UPG у 2020-2021 рр. склала $40-50 млн.

Довідка enkorr

«Укрпалетсистем» (Коростень, Житомирська обл.) спеціалізується на постачаннях нафтопродуктів (переважно ДП) з Білорусі й подальшій дрібногуртовій реалізації через мережу нафтобаз. Упродовж усієї своєї діяльності компанія веде низькомаржинальну цінову політику на гуртовому ринку, яка дала змогу наростити реалізацію нафтопродуктів до 50-60 тис. т на місяць.

Мережа UPG налічує понад 70 сучасних заправних комплексів, значну частину яких зосереджено в центральному й західному регіонах України.

Склад акціонерів компанії і джерела фінансування невідомі. Глава UPG – Володимир Петренко.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти