У початок

СК «Гештальт Груп» – спецпартнер Petroleum Ukraine 2020

Також є російською мовою

Страхова компанія «Гештальт Груп» виступить спеціальним партнером конференції Petroleum Ukraine, яка відбудеться під час онлайн-марафону «Консалтингової групи «А-95»15-17 грудня 2020 року. Компанія співпрацює з заходом з 2014 року.

СК «Гештальт Груп» – володар унікальної системи страхування залізничних перевезень нафтопродуктів. Клієнти страхової компанії – як роздрібні мережі, так і гуртові імпортери й трейдери. Понад 30 компаній користуються цією програмою, довіряючи СК «Гештальт Груп» більше 150 000 тонн нафтопродуктів за місяць. Це робить СК «Гештальт Груп» номером один за кількістю клієнтів і обсягів страхування/охорони нафтопродуктів в Україні. Нині страхуються постачання палива з Румунії, Литви, Росії, Білорусі й України. 

«Наша програма страхування – це симбіоз страхування, супроводу, охорони, сюрвея і низки власних ноу-хау, що дають змогу вирішувати найбільш неординарні завдання на залізниці. Ми вдячні зростаючій кількості наших клієнтів за виявлену довіру і робимо все можливе, щоб їхні вантажі приходили швидко і в повністю цілими», – заявив заступник директора СК «Гештальт Груп» Дмитро Михалкович.

Конференції Petroleum Ukraine, LPG Ukraine і семінар «Бітум: постачання і технології» буде проведено у веб-форматі 15-17 грудня 2020 р.. Кожен із заходів проходитиме в окремий день:

15 грудня – «Бітум: постачання і технології 2020»,

16 грудня – LPG Ukraine 2020,

17 грудня – Petroleum Ukraine 2020.

Усі конференції відбудуться на платформі Zoom. Реєстрацію відкрито на сайті «Консалтингової групи «А-95».

Титульні партнери онлайн-марафону – «Укртатнафта» і Wexler Group. Спонсори Petroleum Ukraine 2020 року – OKKO, WOG, Shebel.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти