У початок

Shell передала на відновлення «Охматдиту» мільйон гривень

Компанія Shell передала 1 млн грн на відбудову Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит», повідомляється у пресрелізі компанії.

«Shell обурена атакою на найбільшу дитячу лікарню в Україні — «Охматдит», що сталася 8 липня. Ми висловлюємо щирі співчуття сім'ям жертв і передаємо 1 млн грн до фонду «Таблеточки» для відбудови медичного закладу», — йдеться у повідомленні.

Генеральний директор Shell в Україні Петер Керекдярто висловив сподівання, що надані кошти сприятимуть швидкій відбудові пошкоджених приміщень, щоб діти могли продовжувати отримувати необхідне медичне обслуговування.

Як повідомляв enkorr, раніше на потреби дитячої лікарні, яка зазнала ракетного удару від росіян, група ОККО виділила 10 млн грн благодійної допомоги, «Укрнафта» в екстреному режимі надала 5 млн грн, ще 2 млн грн — мережа WOG і UPG  — 1 млн грн.

Довідка enkorr

Shell Mobility увійшла на український ринок 2007 року, належить до кластеру Центральної та Східної Європи Shell Mobility. В компанії працюють близько 1 500 осіб. Мережа АЗС Shell нараховує 131 станцію у 20 областях України, з яких функціонують 118. На понад 16% станцій мережі Shell установлені електрозарядні модулі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти