У початок

Щотижневий експорт СПГ із США знизився до 23 партій

Експорт скрапленого природного газу (СПГ) із США досяг 23 партій за тиждень, що закінчився 10 липня. А постачання трубопроводами до терміналів США знизилося, порівняно з тижнем раніше, за даними Управління енергетичної інформації.

У своєму щотижневому звіті агентство повідомило, посилаючись на дані про судноплавство, надані Bloomberg Finance, загальна місткість цих суден СПГ становить 85 млрд куб. футів.

EIA не опублікувала свій щотижневий звіт минулого тижня через свята.

СПГ-термінали США відправили 29 вантажів за тиждень, що закінчився 26 червня, і це була найбільша кількість вантажів цього року, виходячи з попередніх щотижневих звітів агентства.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні поставки природного газу на експортні термінали СПГ США знизилися на 0,4 млрд куб. футів/добу, порівняно з минулим тижнем, до 11,9 млрд куб. футів/добу.

Постачання природного газу на термінали в Південній Луїзіані зросли на 4,2% (0,3 млрд куб. футів на день) – до 7,7 млрд куб. футів на день, а постачання природного газу на термінали в Південному Техасі знизилося на 19,3% (0,7 млрд куб. футів на день).

Агентство повідомило, що зменшення поставок сировинного газу до терміналів Південного Техасу було пов’язано із закриттям Freeport LNG як запобіжний захід напередодні урагану Берил.

Постачання природного газу до терміналів за межами узбережжя Мексиканської затоки практично не змінилося – на рівні 1,2 млрд куб. футів.

Ураган Берил, який 8 липня обрушився на берег біля Х’юстона, штат Техас, знизив попит на вихідний газ на 2 млрд куб. футів на добу, причому значною мірою це відбулося через запобіжне закриття Freeport LNG, повідомляє агентство.

Freeport LNG розташований за 40 миль на північний схід від місця обрушення урагану.

Протягом минулого тижня завод Cheniere Sabine Pass відправив вісім вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті – чотири.

Термінал LNG Freeport, термінал Cameron LNG компанії Sempra Infrastructure і об’єкт Calcasieu Pass компанії Venture Global LNG відправили по три вантажі.

Також об’єкт на острові Ельба і термінал Коув відправили по одному вантажу протягом тижня.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти