У початок

«Шебелинкагазвидобування» 2023 року збільшило видобуток на 13%

Газопромислове управління «Шебелинкагазвидобування» (ШГВ) 2023 року збільшило видобуток на 13% порівняно з 2022 роком. Про це повідомляє АТ «Укргазвидобування» на своїй сторінці у Facebook.

«Команда «Укргазвидобування» відвідала з робочим візитом «Шебелинкагазвидобування». 2023 року наші колеги досягли рекордних виробничих показників: на 13% зріс видобуток, як порівняти з 2022 роком; повністю успішно реалізовано програму буріння; відбулося відкриття й облаштування нових родовищ тощо», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають в УГВ, це забезпечено не тільки завдяки професіоналізму фахівців, а й командній роботі з колегами з АТ «Укргазвидобування», БУ «Укрбургаз», УБМР «Укргазспецбудмонтаж», «УГВ-Сервіс.

«На зустрічі було презентовано робочу стратегію «Укргазвидобування» на 2024 рік і визначено пріоритетні напрями розвитку й першочергові завдання до виконання», – повідомила прес-служба УГВ.

Як повідомляв enkorr раніше, «Укргазвидобування» мало намір збільшити обсяги буріння 2023 року в 1,5 раза порівняно з попереднім роком – до 300 тис. м.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти