У початок

Щотижневий експорт СПГ із США досягає 26 постачань

За даними Управління енергетичної інформації (EIA) США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) із США досяг 26 постачань за тиждень, що закінчився 5 червня, а постачання трубопроводами на термінали США зросли порівняно з тижнем раніше.

У своєму щотижневому звіті агентство повідомило, що з 30 травня по 5 червня заводи США відправили 26 СПГ-вантажів. Це така ж кількість постачань, як і тижнем раніше.

Посилаючись на дані про судноплавство, надані Bloomberg Finance, EIA заявила, що загальна місткість цих суден СПГ становить 94 млрд куб. футів.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні постачання природного газу на експортні термінали СПГ США зросли на 0,2 млрд куб. футів/добу порівняно з минулим тижнем, до 13,2 млрд куб. футів/добу.

Постачання природного газу на термінали у Південній Луїзіані зросли на 7% (0,5 млрд кубічних футів/добу), до 8 млрд кубічних футів/добу, тоді як постачання природного газу на термінали у Південному Техасі знизилися на 4,5% (0,2 млрд кубічних футів/добу), до 4 млрд кубічних футів/добу.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки цього тижня становило в середньому 1,2 млрд куб. футів/добу порівняно з 1,3 млрд кубічних футів/добу попереднього тижня.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив вісім вантажів, а завод компанії у Корпус-Крісті надіслав чотири партії протягом минулого тижня.

Термінал СПГ Freeport відвантажив п’ять вантажів, тоді як об’єкт Calcasieu Pass компанії Venture Global LNG і термінал СПГ Cameron компанії Sempra Infrastructure відвантажили по три вантажі протягом цього періоду.

Крім того, об’єкт Cove Point надіслав два вантажі, а об’єкт Elba Island – один вантаж протягом тижня, що розглядається.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти