У початок

Щотижневий експорт СПГ США зріс до 28 вантажів

За даними Управління енергетичної інформації (ЕІА), експорт скрапленого природного газу (СПГ) із США збільшився за тиждень, що закінчився 5 квітня, а спотова ціна на Henry Hub зросла порівняно з тижнем раніше.

У своєму щотижневому звіті про природний газ EIA повідомляє, що 28 СПГ-вантажів відправилися з заводів у США в період з 30 березня по 5 квітня, що на вісім партій більше, ніж тижнем раніше.

Крім того, загальна місткість суден СПГ, що перевозять ці вантажі, становить 105 млрд куб. футів.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, загальні середньотижневі постачання природного газу до експортних терміналів СПГ США зросли на 6,9% (0,9 млрд куб. футів/добу) за тиждень — до середнього рівня 13,9 млрд куб.футів/добу.

Постачання природного газу на термінали в Південній Луїзіані зросли на 3,2% (0,3 млрд куб. футів/добу) — до 8,4 млрд куб.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали поза межами узбережжя Мексиканської затоки практично не змінилися.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив десять вантажів, а завод у Корпус-Крісті надіслав чотири партії протягом минулого тижня.

Завод СПГ у Фріпорті відправив п’ять вантажів, завод СПГ Cameron компанії Sempra — чотири вантажі, а завод СПГ Calcasieu Pass компанії Venture Global LNG — три вантажі, повідомляє EIA з посиланням на дані Bloomberg Finance про доставку.

Крім того, протягом звітного тижня завод Cove Point LNG відправив два вантажі. Згідно з даними, термінал на острові Ельба не відправляв вантажів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти