У початок

Щотижневий експорт СПГ США знизився до 22 вантажів

За даними Управління енергетичної інформації США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) США знизився за тиждень, що закінчився 20 грудня, порівняно з тижнем раніше.

У своєму щотижневому звіті про природний газ агентство повідомило, що 22 судна для скрапленого газу вирушили з заводів США в період з 14 по 20 грудня, що на шість суден менше, ніж тижнем раніше.

Крім того, загальна місткість цих суден СПГ становить 82 млрд кубічних футів, повідомляє EIA з посиланням на дані про доставку, надані Bloomberg Finance.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні постачання природного газу на експортні термінали СПГ США не змінювалися протягом тижня й становили 14,6 млрд куб. футів/день.

Постачання природного газу на термінали у Південній Луїзіані зросли на 1% (0,1 млрд куб. футів/добу) – до 9,1 млрд куб. футів/добу.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки практично не змінилися й перебувають на рівні 1,2 млрд куб. футів/добу.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив вісім вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті відправив чотири партії протягом зазначеного періоду.

Термінал LNG Freeport відвантажив чотири вантажі, а термінал Cameron LNG компанії Sempra Infrastructure відвантажив три вантажі протягом звітного тижня.

Також LNG-термінал Cove Point відвантажив два вантажі, а Calcasieu Pass компанії Venture Global – один вантаж.

Завод СПГ на острові Ельба не відправляв вантажів протягом звітного тижня.

Одне судно СПГ вантажопідйомністю 3 млрд куб. футів пришвартувалося для розвантаження на терміналі Everett LNG у Бостон-Харборі в Массачусетсі між 13 і 20 грудня, повідомляє агентство.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти