У початок

Серед можливих причин смерті віцепрезидента «лукойлу» — самогубство

Віцепрезидент «лукойлу» віталій робертус помер на 54-му році життя. Про це вчора написали російські ЗМІ з посиланням на повідомлення компанії.

«З глибоким сумом повідомляємо, що на 54-му році життя раптово помер віцепрезидент компанії робертус віталій владіміровіч», — йдеться у повідомленні.

При цьому причина смерті топменеджера не була вказана.

Зазначається, що трудова біографія віталія робертуса пов'язана винятково з «лукойлом». Відразу після закінчення інституту він розпочав роботу в компанії на посаді економіста, згодом пройшовши всі етапи професійного зростання.

За даними російського телеграм-каналу Baza, робертуса знайшли повішеним у кабінеті офісу «лукойлу» на Стрітенському бульварі.

Незадовго до смерті робертус нібито скаржився на самопочуття й просив пігулки від голови, після чого пішов у свій кабінет. «Звідти не виходив кілька годин, на телефон робертус не відповідав. Співробітники вирішили зайти до кабінету й виявили його тіло. Топменеджер вчинив суїцид і помер від асфіксії. Він пропрацював у компанії близько 30 років», – йдеться у повідомленні.

Разом з цим, як розповіли агентству «РБК-Україна» співрозмовники в українських спецслужбах, робертус міг загинути від вчорашнього удару дрона по НПЗ у нижньому новгороді.

віталій робертус — четвертий топменеджер «лукойлу», який помер за останні два роки. Наприкінці жовтня 2023 року помер голова ради директорів компанії владімір нєкрасов.

нєкрасова обрали головою ради директорів «лукойлу» восени 2022 року після смерті попереднього голови ради равіля маганова. 1 вересня 2022 року 67-річний маганов загинув внаслідок падіння з вікна палати Центральної клінічної лікарні у москві.

У травні 2022 року на 44-му році життя помер колишній член правління «лукойлу» алєксандр суботін.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти