У початок

«Рудомайн» планує розширити склад ПММ до 200 куб. м

ТОВ «Рудомайн» (Кривий Ріг Дніпропетровської обл.), що займається видобутком залізних руд, має намір реконструювати склад пально-мастильних матеріалів (ПММ) з метою збільшення зберігання світлих нафтопродуктів до 200 куб. м і облаштування паливозаправного пункту для заправки автотранспорту підприємства.

Згідно з документацією, що є у розпорядженні агентства «Інтерфакс-Україна», запланована діяльність визначається 2-ю категорією 4.2 – «поверхневе і підземне зберігання викопного палива або продуктів його переробки на площі 500 кв. м і більше або обсягом (для рідких або газоподібних) 15 куб. м і більше».

Термінів реконструкції й суму коштів на проєкт не оприлюднюють.

ТОВ «Рудомайн» зареєстровано у травні 2010 року. Основний вид діяльності – видобуток залізняку. За даними компанії, вона активно працює на території України, СНД і Європи. Починаючи з 2005 року, переробила понад 20 млн тонн некондиційних руд Криворізького залізорудного басейну.

Станом на кінець 2020 року було запущено й працювали 2 збагачувальних фабрики. Виробнича потужність підприємства становила до 4 млн тонн вихідної сировини на рік із вмістом Fe min 38%. Виробництво готової продукції із вмістом Fe 50-59% (фракція 0-10 мм) становило близько 1,5 млн тонн на рік.

За даними Єдиного держреєстру юросіб на вересень 2021 року, у власності компанії «АРДК Майнінг Ессет Менеджмент Холдинг Лтд.» (Кіпр) знаходиться 100%-ва частка ТОВ «Рудомайн». Кінцевий бенефіціар – громадянин Кіпру Андреу Катя.

Раніше власником «Рудомайну» була компанія «Фернандо Трейдінг Лтд.» (Вест-Індія) з кінцевим бенефіціаром – фізособою-резидентом Анатолієм Медведєвим.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти