У початок

Розширення автопарку: ОККО придбала партію тягачів (фото)

Компанія ОККО продовжує розширення та оновлення автопарку, яке розпочала торік. Цього разу – у червні-липні – її автопарк поповнився 37 новими автотягачами Scania, повідомили у прес-службі мережі.

«Ми поетапно збільшуємо свої потужності, плюс за рахунок нових закупівель частково оновлюємо автопарк, виводячи з експлуатації транспорт початку 2000 років. У своїй діяльності ми мали і маємо можливість експлуатувати тягачі різних марок, відповідно, можемо порівнювати їхні експлуатаційні характеристики в польових умовах. А досвід використання машин Scania залишає дуже позитивні враження і в самої компанії, й у водіїв, які на них працюють», — коментує Віктор Філоненко, директор компанії «Автотранском», що входить до складу ОККО.

Водночас генеральний директор «Сканія Україна» Хокан Йюде зазначив, що аби розвивати бізнес в умовах війни, потрібно надавати якісну клієнтську підтримку, бути відкритими і пропонувати рішення, які допоможуть партнерам бути ефективними й успішними.

«Я радий, що нам вдалося налагодити тісний діалог з «Автотранскомом» –  транспортним підрозділом групи компаній ОККО, результатом якого стала угода на 37 сідельних тягачів Scania G450 з фінансуванням від нашої власної лізингової компанії «Сканія Кредіт Україна», — сказав він.

В ОККО додають, що виробник авто забезпечує високий рівень покриття сервісними центрами по Україні. Це дуже важливо для компанії, оскільки об’єкти мережі працюють у всіх регіонах держави. Крім того, модельні ряди Scania G450 – універсальні для всіх типів напівпричепів-цистерн, що використовуються для перевезення пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти