У початок

Reliance і ВР готові до значного збільшення видобутку за рахунок індійських активів

Оператор планує збільшити видобуток газу до 30 млн кубометрів на добу на східному узбережжі протягом 2023-2024 фінансового року, повідомляє Upstream Online.

Гігант приватного сектору Reliance Industries і компанія BP готові значно збільшити видобуток газу з багатого на газ активу KG-D6 біля східного узбережжя Індії.

У своїх останніх квартальних результатах компанія Reliance зазначила, що видобуток газу з розробки MJ газу і конденсату, як очікується, розпочнеться найближчими тижнями, що призведе до значного зростання видобутку на цінному активі.

«Видобуток на родовищі MJ йде за планом і, як очікується, розпочнеться протягом четвертого кварталу 2022-2023 фінансового року (січень-березень)», — заявили в компанії.

Мільярдер Мукеш Амбані, голова правління і керуючий директор Reliance, оприлюднив плани компанії з виробництва KG-D6 у найближчі місяці.

«Ми на шляху до досягнення 30 мільйонів кубічних метрів на добу (MMcmd) видобутку газу в 2023-24 фінансовому році після введення в експлуатацію родовища MJ. Це значно посилить енергетичну безпеку Індії в нестабільному середовищі енергетичного ринку», — сказав він.

Амбані відзначив, що «видобуток компанії забезпечив стабільне зростання завдяки стабільному видобутку з блоку KG D6 разом із вищою реалізацією».

Одне галузеве джерело зазначило, що хоча запуск родовища MJ очікується протягом кількох тижнів, ціль у 30 млн кубометрів на день з KG-D6, ймовірно, буде досягнуто до кінця цього року після поступового нарощування виробництва.

Поряд із додатковим видобутком газу з родовища MJ існуючий видобуток газу надходить з R-кластера й родовищ-супутників у морському блоці.

Існуючий видобуток газу з блоку KG-D6 становить трохи більше 20 млн кубометрів в день, повідомляє Reliance у своїх квартальних результатах.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти