У початок

Продажі авіапалива в Італії вперше досягли найвищого доковідного рівня

Продажі авіаційного палива в Італії в листопаді вперше піднялися вище від еквівалентного рівня до пандемії 2019 року, що є потенційно позитивним сигналом для авіаперевезень, пише Bloomberg.

Відповідно до даних Міністерства навколишнього середовища та енергетичної безпеки Італії, зібраних Bloomberg, місячні продажі зросли на 19% порівняно з минулим роком – до 342 тис. тонн у листопаді, перевищивши споживання 337 тис. тонн у листопаді 2019 року.

Згідно з оприлюдненими даними, споживання палива в Італії відновилося в останні місяці після кількох років, протягом яких продажі були постійно нижчими за рівень 2019 року через карантини, пов’язані з пандемією COVID-19, та інші обмеження, які знизили попит. Відновлення авіаперевезень після пандемії також набирає темпів у Китаї й Індії, тоді як США очікують рекордного попиту на подорожі під час святкового сезону.

Загальне споживання нафтопродуктів в Італії минулого місяця перевищило продажі в тому ж місяці чотирма роками раніше — з невеликим відривом, — як і продажі бензину й транспортного дизельного пального. Скраплений нафтовий газ був єдиним основним продуктом, який відставав від продажів до пандемії.

Загальний обсяг продажів нафтопродуктів в Італії був нижчим, ніж 2019 року, протягом більшої частини цього року, що спонукало слабкіше авіаційне паливо, а також нерівномірне відновлення кількох основних продуктів, таких як транспортне дизельне пальне. Бензин був єдиним основним продуктом, який часто перевищував рівень до пандемії

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти