У початок

Працівники двох СПГ-заводів Chevron в Австралії схвалили нову трудову угоду

Працівники двох австралійських СПГ-заводів американської Chevron Corp. проголосували за нові умови трудового договору з компанією, погоджені два тижні тому, пише MarketWatch.

«Chevron Australia рада підтвердити, що трудову угоду для працівників заводів Gorgon і Wheatstone було підтримано більшістю голосів співробітників», — заявив представник компанії.

Угода передбачає суттєве покращення становища працівників, зокрема підвищення оплати праці, гарантії зайнятості й можливості кар'єрного зростання.

Перемовини між об'єднанням профспілок Offshore Alliance та Chevron відбувалися напружено і стали причиною акцій протесту на СПГ-заводах Wheatstone Downstream і Gorgon LNG у вересні. Ці два заводи забезпечують близько 7% світових постачань скрапленого природного газу, і страйк спровокував стрибки спотових цін на СПГ.

Акції Chevron дорожчають на 0,1% на попередніх торгах у понеділок. З початку року капіталізація компанії знизилася на 19,6%, до $271,7 млрд, тоді як індекс S&P 500 за цей період додав 7,2%.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти