У початок

Попри бомбардування й обстріли критична інфраструктура працює майже повністю

Усі діджитал-сервіси ГК «Нафтогаз України» працюють у повному доступі. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на офіційному порталі «Нафтогазу».

Так, за минулу добу контакт-центр опрацював понад 200 дзвінків, основне питання — розрахунок і нарахування, зазначають у компанії.

«Попри повітряні тривоги, підприємства ТОВ «Нафтогаз Тепло» працюють без змін. ТЕЦ Нового Роздолу і Новояворівська працюють стабільно й забезпечують теплом і гарячою водою усіх споживачів. Філії «Новороздільські електромережі» і «Новояворівські електромережі» працюють стабільно. Електроенергією забезпечено мешканців Нового Роздолу, Новояворівська й прилеглих населених пунктів», – сказано у повідомленні.

У компанії повідомлять, що станом на вчора, 21 березня, в зоні діяльності АТ «Донецькоблгаз» тривали обстріли, від яких, зокрема, страждає газова інфраструктура. Тільки за вчорашній день без природного газу залишилось щонайменше 172 квартири в багатоповерхових будинках і 15 приватних будинків. «Водночас нашим колегам вдалося відновити газопостачання промисловому підприємству, що забезпечує населення теплом. Майже завершено роботи зі встановлення «посилених» бандажів на газопроводі середнього тиску», – повідомляють у «Нафтогазі».

​​В той же час АТ «Укртрансгаз» віддало одне зі своїх приміщень під хаб для розподілу гуманітарної допомоги. При цьому об'єкти мережі ПСГ залишаються під посиленою охороною й продовжують працювати у штатному режимі.

Згідно з інформацією на сайті «Найтогазу», споживачі ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» за добу використали 84 млн куб. м природного газу. Змін в обсягах споживання не відбулося. Компанія працює над укладенням договорів на постачання газу для 6 ТЕЦ у межах механізму покладення спеціальних обов’язків (ПСО) відповідно до урядової постанови №298 від 16 березня. Перший документ планується підписати й розпочати газопостачання сьогодні, 22 березня.

Перелік теплоелектроцентралей підготувало Міненерго. До нього ввійшли АТ «Херсонська ТЕЦ», ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ», ТОВ «Сумитеплоенерго», ТОВ «Фірма «Технова», КП «Київтеплоенерго», ПрАТ «Харківська ТЕЦ-5». Наразі ж компанія продовжує постачання газу для ТЕС за ПСО згідно з постановою уряду №222 від 6 березня.

 

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти