У початок

Польські перевізники мають намір блокувати АЗС Orlen

Польські транспортники обурені роботою мережі автозаправок Orlen, яка різко підвищила ціни на пальне. Про це свідчить повідомлення, опубліковане на etransport.pl.

Обурені перевізники готують акцію протесту «Ми блокуємо Orlen», яка має відбутися 11 червня.

Організатори заявили, що їм не подобається політика Orlen, яка, попри курс долара і ціни за барель нафти, завищує ціни на польському ринку пального. При цьому місцева влада ніяк не реагує на цю проблему, стверджуючи, що вона не несе відповідальності за ситуацію, що склалася.

«Водії, які бажають продемонструвати своє невдоволення штучно завищеними показниками витрати пального, можуть зробити це, взявши участь в акції «Ми блокуємо Orlen», яка пройде 11 червня 2022 року з 16:00 до 18:00» — йдеться в заяві організаторів акції.

Протестувальники зберуться на одній із автозаправок, щоб створити штучну чергу і таким чином заблокувати продаж пального на певний період.

Як повідомлялося, ціни на пальне зросли в Польщі до історичного максимуму. Ціна на 95-ий бензин, який використовується найчастіше, сягнула в середньому 7,62 злотого за літр (1,66 євро). Це для Польщі найвищий рівень цін із 2000 року.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти