У початок

Поліція затримала групу осіб за крадіжку дизпального із сільгосптехніки

У Кам’янському районі Дніпропетровщини поліцейські затримали групу осіб за крадіжку дизельного пального з сільськогосподарської техніки. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області.  

Як зазначають правоохоронці, серед підозрюваних – чоловік, який раніше працював на цьому підприємстві, тому добре розумівся на будові й експлуатації сільськогосподарської техніки іноземного виробництва.

«Під час слідчих дій поліцейські встановили, що 2 червня близько 23:15 чоловіки на автомобілі приїхали до лісопосадки поруч із підприємством. Один із підозрюваних залишився чекати в автомобілі, а інший проник на територію комплексу. За допомогою насоса й гумового шланга він злив із паливного бака трактора 400 літрів дизельного пального. Потім каністри завантажили в автомобіль і поїхали з місця події», – повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Кам`янського РУП.

Та на цьому зловмисники не зупинилися – наступного вечора чоловіки знову залізли на територію комплексу й злили з паливних баків трактора з комбайном ще 360 літрів солярки.

Затримали злодіїв поліцейські відділення поліції № 3 Кам`янського РУП. За інформацією правоохоронців, ними виявилися двоє жителів одного із селищ Кам`янського району, 19 та 25 років. Викрадене пальне підозрювані перепродали, а гроші витратили на особисті потреби.

На цю мить слідчі встановили два факти крадіжки з території комплексу. Триває досудове розслідування.

21 жовтня за погодженням із Жовтоводською окружною прокуратурою чоловікам повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, зазначили у відділі комунікації.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти