У початок

Поблизу Прилук знайшли несанкціоновану врізку у нафтопровід

Служба безпеки «Укрнафти» виявила врізку в нафтопровід, який не експлуатувався близько 10 років. Про це повідомляється на сторінці «Укрнафти» у мережі Facebook.

«Співробітники Служби безпеки Чернігівського нафтопромислового району «Укрнафти» виявили несанкціоновану врізку у нафтопровід поблизу міста Прилук», – йдеться у повідомленні.

Цей трубопровід, пояснюють в «Укрнафті», не експлуатувався близько 10 років. Зараз виробничі процеси підприємства інтенсифікувались, тому виникла потреба відновити цей маршрут транспортування ресурсу.

«У рамках планових робіт було проведено перевірку, що виявила незаконне втручання, яке порушує цілісність об'єкту й може призвести до небезпечних наслідків», – зазначають у прес-службі підприємства.

На металевому патрубку, привареному до нафтопроводу, висотою 3 сантиметри і діаметром 1,25 дюйма, був кульковий кран такого ж діаметру, до якого приєднувався гумовий шланг високого тиску.

Наразі врізку ліквідовано. Збитки на ліквідацію встановлюються.

Працівники департаменту безпеки «Укрнафти» спільно зі співробітниками Прилуцького відділення Національної поліції встановлюють осіби зловмисників, які здійснили несанкціоноване втручання в нафтопровід.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти