У початок

Petroleum & LPG Ukraine: ОККО реалізувала чергову гарну ідею!

Концерн «Галнафтогаз», який керує мережею ОККО, виступить партнером Petroleum & LPG Ukraine 2023, що відбудеться у Києві 5 грудня.

«Галнафтогаз» і ОККО — партнери Petroleum Ukraine з першого заходу, який відбувся восени 2009 року. Традиційно компанія представлена на заході найбільшою делегацію топменеджменту, яка очікується й цього разу.

«Маємо за честь реалізовувати проєкти разом із лідером ринку, який довів своє лідерство й у новій для всіх нас справі – допомозі фронту й країні. Ми пишаємось нашою багаторічною співпрацею», — заявив директор Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн.

За оперативними даними, 2023 року обсяг фінансової допомоги для Сил оборони України сягнув 1,2 млрд грн. Одночасно група компаній «Галнафтогазу» — найбільший платник податків на паливному ринку.

За результатами ІІ кварталу 2023 року на ОККО припадало 30% продажів пального серед 11-ти найбільших мереж АЗС, а сплата податків становила понад 50% від загального обсягу податкових платежів (908 млн грн), сплачених цими мережами. ОККО очолила рейтинг платників податків на ринку нафтопродуктів за показником податкового навантаження на літр – 2,4 грн.

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти