У початок

«Овіс» відновив роботу 4 своїх АЗС на деокупованій Харківщині

На деокупованих територіях Харківської області відновили роботу чотири автозаправних станції мережі «Овіс». Про це enkorr повідомив директор мережі АЗС Руслан Смирнов. 

«Наразі на звільнених від окупантів землях Харківщини ми відновили роботу чотирьох станцій – там, де території звільнено не тільки від росіян, а й від залишених ними мін, – повідомив Руслан Смирнов, – це зокрема у Барвінковому й Лимані. Хоч ми намагаємося повертати свої станції до роботи якомога швидше, не все залежить від нас, оскільки є проблеми з розмінуванням».

Як зазначає Р.Смирнов, передовсім ідеться про АЗС у звільненій Балаклії, де «повсюди валяються пелюсткові міни, яких ще й не видно у високому сухостої, тому на багатьох своїх станціях ми поки просто не можемо розпочати відновлення – чекаємо своєї черги на розмінування фахівцями цієї території».

Не вдається поки відновити роботу АЗС «Овіс» і в деокупованих Вовчанську й Старому Салтові. «Якщо у першому ще елементарно прилітає, – пояснює очільник компанії, – а до АЗС у Салтові можна дістатися хіба що човном: переправи через Печенізьке водосховище немає».

Смирнов також повідомив, що «Овіс» розірвав угоди з орендодавцями на оренду 9-ти АЗС – там, де станції зруйновано повністю, а рішення щодо їх відновлення власниками поки не прийнято. «Таких станцій тільки на Окружній у самому Харкові три, – каже директор мережі, – але ми не сидимо на місці й відкриваємо нові АЗС: одну – в самому Харкові, ще одну – на Полтавщині, в Чуднівському районі».

Як повідомляв enkorr, на цю мить у звільненому від окупантів Херсоні вже запрацювало три з п’яти станцій мережі АЗК ОККО. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти