У початок

«Овіс» розширила мережу АГЗП (фото)

Також є російською мовою

Мережа «Овіс» відкрила новий АГЗП у Харкові на вулиці Холодногірській, 16-б. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційній Facebook-сторінці компанії.

Відзначимо, новий АГЗП став третім у Харкові й четвертим по всій мережі. Ще одна станція, яка реалізує винятково автогаз, знаходиться в м. Охтирка (Сумська область).

Як уточнив у коментарі enkorr директор мережі Руслан Смирнов, відкриття АГЗП – це швидше виняток з правил, так як через низьку маржинальність реалізації автогазу встановлення таких об'єктів малорентабельне.

«Поки ми не плануємо будівництво нових LPG-станцій, але на другу половину року у нас заплановано відкриття мультипаливної АЗС у Харкові», – додав він.

Як повідомляв enkorr, улітку 2020 р. «Овіс» купила корпоративні права на ПП «Ілант» (2 АЗС у Сумській і 6 – у Харківській обл.), а також на Богодухівської нафтобазу.

Довідка enkorr

Мережу АЗС «Овіс» засновано в 1995 р.. На сьогодні вона нараховує 52 АЗС і володіє нафтобазою на 11 тис. куб. м. Компанія – один із давніх партнерів «Орлен Летува», закуповує литовське пальне за прямим контрактом й реалізує його під фірмовим брендом Ventus.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти