У початок

Orlen запустить хаби для зарядки електромобілів 2025 року

Концерн Orlen 2025 року планує розширити мережу зарядних станцій для електромобілів Orlen Charge кількома зарядними хабами. Про це ISBnews повідомив директор відділу розробки продуктів і технологій для електромобільності в Orlen Губерт Здроєвський.

Кожен з них матиме щонайменше 8 точок зарядки мінімальною потужністю 150 кВт.

«Зарядні вузли буде розташовано в основному на наших АЗС, завдяки чому клієнт також зможе скористатися пропозицією АЗС. Ми також спробуємо концепцію greenfield, тобто в місцях, які занадто малі, щоб побудувати паливні станції, але ідеально впишеться будівництво зарядної станції. Ми аналізуємо, де саме зможемо досягти більшої потужності», – сказав Здроєвський.

Він також оголосив, що перші десятки зарядних вузлів буде побудовано 2025 року.

«До 2027 року по всій Польщі буде побудовано понад 50 таких хабів, головним чином на звичайних і швидкісних магістралях», – додав Здроєвський.

Представник Orlen також повідомив, що незабаром мережа Orlen Charge буде включена в роумінг.

«Ми завершуємо інтеграцію з однією з найбільших роумінгових платформ. Завдяки цьому клієнти інших мереж зможуть зручно користуватися зарядними пристроями Orlen. Крім того, ми працюємо над інтеграцією додатка Orlen Charge у додаток Orlen Vitay, який дозволить надавати клієнтам додаткові зручності, такі як підрахунок балів Vitay або використання інших видів діяльності Orlen Group, таких як Orlen Paczka», – підсумував Здроєвський.

Orlen Group управляє нафтопереробними заводами (НПЗ) у Польщі, Чехії й Литві, проводить роздрібні операції у Центральній Європі, гірничодобувну діяльність у Польщі, Норвегії, Канаді й Пакистані, а також займається виробництвом енергії, включаючи відновлювані джерела енергії та розподіл природного газу. У рамках будівництва мультиенергетичного концерну компанія завершила придбання Energa, Grupa Lotos і PGNiG. Її консолідований дохід від продажів сягнув 372,64 млрд злотих 2023 року.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти